Ο Στυλιανός Λυκ. Σμπώκος είναι Δικηγόρος Αθηνών Παρ’ Αρείω Πάγω και αριστούχος απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Urbino της Ιταλίας. Είναι Δικηγόρος 3ης γενιάς και ασκεί Δικηγορία από το 1988.

Μεγάλη εμπειρία

Το Δικηγορικό μας Γραφείο προσφέρει τις Νομικές του υπηρεσίες από το 1988 με αίσθηση ευθύνης και επιστημονική επάρκεια, συνεχίζοντας παράδοση εκατόν είκοσι ετών στη Νομική Επιστήμη από το 1898, έτος ιδρύσεως του πρώτου οικογενειακού Δικηγορικού μας Γραφείου.

Στεκόμαστε στο πλευρό σας και σας υποστηρίζουμε

Διαθέτουμε την ειδίκευση και την ικανότητα να διαχειριστούμε την υπόθεσή σας και να σας αντιπροσωπεύσουμε χωρίς συμβιβασμούς, με γνώμονα το συμφέρον σας , αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μέχρι το τελικό της στάδιο.

Εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες

Η μακρά εμπειρία μας σε πλήθος υποθέσεων και η επιστημονική μας κατάρτιση σε ευρύ φάσμα του Δικαίου, έχοντας εξειδικευμένους και πεπειραμένους συνεργάτες, αποτελούν τα εχέγγυα για τη βέλτιστη ικανοποίηση των εντολέων μας.

Συνεργαζόμαστε με έγκριτα Δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού όπου αυτό απαιτείται, Δικαστικούς γραφολόγους και πραγματογνώμονες.